Ons team

Anton van Lankveld, Msc

Anton van Lankveld (1972), eigenaar, werkt sinds 2007 als lean coach en expert om anderen zelfstandig te maken in dagelijks doelgericht te verbeteren volgens de Toyota principes. In 2015 richtte hij ‘Verbeter samen’ op. Van 2010-2015 was Anton partner van De Verbeterpraktijk en van 2007-2010 werkte hij voor Blom Consultancy. Klanten kwamen uit sectoren als gezondheidszorg, dienstverlening, assemblage en productontwikkeling. Klanten die jarenlang met Anton samenwerken zijn zorgorganisaties als AMC (Amsterdam), Brentano (Amstelveen) en Reinier de Graaf Gasthuis (Delft).

Van 1997-2007 werkte Anton namens Capgemini en Ernst & Young Consulting als ERP-consultant voor diverse internationals bij de (internationale) implementatie van ERP-systemen en procesoptimalisaties.

 

Margareth Heuveling

Margareth Heuveling (1969) was ruim 18 jaar werkzaam in een algemeen ziekenhuis. Zij heeft als intensive care verpleegkundige en als teamleidinggevende gewerkt. Na een aantal managementopleidingen heeft zij gezondheidswetenschappen gestudeerd aan de Universiteit van Maastricht.

Na de enerverende tijd in de zorg is Margareth ruim 4 jaar werkzaam geweest als “Lean specialist”. Ze heeft in diverse bedrijven “continu verbeteren” en “lean” ingevoerd. Vanaf februari 2011 is Margareth haar eigen bedrijf gestart: Margareth Heuveling Consultancy. In 2015 schreef zij samen met Maud van Vlerken en Ulrich Schultz het boek “LEAN in de huisartsenpraktijk”.

www.MargarethHeuvelingConsultancy.nl

 

Ulrich Schultz, huisarts

Ulrich Schultz is sinds 1990 arts. Na werkervaring te hebben opgedaan in Duitsland, Engeland en Nederland heeft hij de huisartsenopleiding gevolgd. Sinds 1996 is hij werkzaam als huisarts in Deurne.

In 2007 is hij overtuigd geraakt van het Lean werken, nadat hij de resultaten van het “Virginia Mason Medical Center” in Seattle leerde kennen. In 2010 heeft hij samen met Maud van Vlerken en de rest van het team, onder begeleiding van Margareth Heuveling, de huisartsenpraktijk in al zijn facetten Lean ingericht. De praktijk mag met trots ‘de eerste LEAN huisartsenpraktijk van Nederland’ worden genoemd. Ulrich Schultz wil zo veel mogelijk (huis)artsen in Nederland laten ervaren wat Lean werken voor hen kan betekenen. In 2015 schreef hij daarom samen met Maud van Vlerken en Margareth Heuveling het boek “LEAN in de huisartsenpraktijk”.

www.HuisartsenKerkstraat.nl

U wilt samen verbeteren? Neem dan contact met ons op.

Contact opnemen