Ben je coach dagelijks verbeteren (lean coach)?

En herken je dit?

Niet iedereen lijkt te begrijpen wat jouw rol eigenlijk is, namelijk: zorgen dat de teams uiteindelijk zelfstandig dagelijks verbeteren.

Wat je zou willen…
Wil je de zorg veiliger, kwalitatief beter, toegankelijker maken? Geloof je dat een cultuur van dagelijks doelgericht verbeteren (‘lean’) met alle medewerkers dé manier is om dat voor elkaar te krijgen? Ben je ervan overtuigd dat jouw impact op termijn groter is wanneer anderen zelfstandig dagelijks verbeteren?

Doe inspiratie op en leer van andere lean coaches

Opleidingssysteem voor lean coaches en leidinggevenden

Bekijk in bovenstaande presentatie hoe het AMC in samenwerking met ‘Verbeter samen’ tot een specifiek voor hen toegespitst opleidingssysteem voor Lean Coaches, -Trainers en -Mentoren is gekomen.

Het opleidingssysteem is ontwikkeld door Niki Papadopoulos (Lean Mentor en Programma Manager Lean, AMC), Renée Kroon (Lean Trainer, AMC) en Anton van Lankveld (Verbeter samen).

De beoogde output van het opleidingssysteem is een ziekenhuisbrede benadering ten aanzien van leiderschapsstijl, waarden en instrumenten wat essentieel is om in de gehele organisatie een cultuur te creëren van dagelijks doelgericht verbeteren ten behoeve van de patiënt.

Bovenstaande slides waren onderdeel van een sessie op het eerste “European Lean Healthcare Transformation Summit” (Brussel, 2014), die door Niki Papadopoulos en Anton van Lankveld gezamenlijk werd verzorgd.

Meer weten?

Wil je jezelf ontwikkelen om anderen te inspireren en in beweging te krijgen? Of ben je zoekende hoe je de teams en leidinggevende zo efficiënt mogelijk zelfstandig maakt? Neem dan contact met ons op.

Neem nu contact met ons op