Ben je manager?

En herken je dit?

Uitdagingen genoeg, maar de ‘naald’ van de belangrijke indicatoren lijkt nauwelijks te bewegen in de gewenste richting. De ‘naald’ lijkt alleen te bewegen wanneer jij zelf het werk verzet. Er is ook zo véél om aan te werken …

Wat je zou willen…

Afdelingen hebben de basis op orde en komen toe aan het verbeteren van belangrijke prestaties zoals veiligheid, kwaliteit en doelmatigheid. De afdelingen hebben een grote mate van zelfstandigheid om daaraan te werken, zodat je zelf toekomt aan de belangrijke strategische projecten zoals (ver)bouw, samenwerking met andere instellingen.

 

Doe inspiratie op en leer over effectiever en efficiënter inrichten van de organisatie

 

Meer met minder in het nieuwe Zaans MC

Bekijk hoe in bovenstaand filmpje het Zaans Medisch Centrum (Zaandam) zorgt voor effectieve en efficiënte processen middels een innovatieve nieuwbouw en innovatief nieuwbouwproces. Meer met minder door een slim ontwerp.

Meer weten?

Geloof je dat “meer met minder” mogelijk is, maar ben je op zoek naar ‘hoe dan precies’? Wil je teams naar een hoger niveau van presteren brengen maar ben je op zoek naar wat jouw rol daarin kan zijn? Neem dan contact met op ons.

Neem nu contact met ons op